Reaaliaikainen IoT tulee - mitä datallesi tapahtuu?

Aika: Tiistai 27.3.2018, klo 14.00-14.30
Digitaalinen liiketoiminta on luotava tänään, huomenna on liian myöhäistä. Teknologia on jo olemassa, mutta miten sitä hyödynnetään liiketoiminnan kehittämisessä ja uusien, kilpailukykyisempien palveluiden luomisessa? Tästä otamme selvää webinaarisarjassamme Uudet teknologiat liiketoimintasi ajurina.

Reaaliaikainen IoT tulee – mitä datallesi tapahtuu? Aloitusjaksossa keskustellaan siitä, miten tuotelähtöinen liiketoiminta muuttuu uusien teknologioiden myötä data- ja palvelulähtöisiksi liiketoimintamalleiksi, joiden keskiössä on asiakas. Verkkoon kytketyt koneet ja laitteet synnyttävät reaaliaikaista dataa, jota hyödyntämällä ja jalostamalla liiketoiminnalle ja asiakkaille syntyy aitoa lisäarvoa.

Studiossa on haastateltavana Telian teknologiajohtaja Jari Collin, joka toimii myös osa-aikaisena tutkimusprofessorina Aalto-yliopistossa tietotekniikan laitoksella ja on näin mukana rakentamassa teollisen internetin tutkimus- ja kehitystoimintaa Suomessa. Hän on kirjoittanut toisena kirjoittajana aiheesta myös kirjan, Teollinen internet.


Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan webinaariin täyttämällä tietosi alla olevaan lomakkeeseen.

Tervetuloa!


Lisätietoa Telia Finland Oyj:n tietosuojakäytännöistä löytyy täältä.